Prijavite komentar

Odaberite razlog prijave komentara uz eventualni kratki opis

Odgovora

20

Link

07. Apr

Uključi se u diskusiju

S

Stručnjak

11. Apr 2026 20:00h

Dobar dobar momak dobar! Bašić je taj koji se spusta medju stopere. Meni igraju super. Dobar nam je vezni red pricajte sta hocete.
Basic je dobar dobar extra. Sunjic extra. Tahirovic dobar i bice vrhunski. Hadziahmetovic standardno. Mene je strasno jedno vrijeme nervirao Pjanic i Krunic. To su momci koji znaju sa loptom ali ne zele da trce i da se bore.. i to ne valja. Pretrce te osrednji igraci. Sad je ovo meni bolje

C

Ciklus

Reply

D

Diplomirani Gorila

08. Apr 2026 08:09h

Ne znam kad si bijo na tribine zadnji put ali ako si bijo prisutan u welsu I kuci protiv Italije, razlika je bila ocigledna. Kad mi drzimo loptu kao u finalu, mali je sjajan ali inace mi posjed nemamo I on izgori vrlo brzo. Sto bolje igramo I samopouzdanije, vise posjeda I uvijek ce on igrati vrlo dobro.
Upravu si za greska kad je usao I odma pozutijo. Odma mrak pred ociju ali dobro je proslo posle te prve akcije.
Ey yo Mujko moj!! We did it!!

Quote Diplomirani Gorila je napisao/la

08. Apr 2026 06:30h

Kad je usao protiv Italije prvo je napravio gresku posto je kasnio pa moro zaradit zuti, posle je bio odlican, kad gledas utakmicu sa tribine vidis bolje da je kvalitetan igrac

D

Diplomirani Gorila

08. Apr 2026 06:30h

Kad je usao protiv Italije prvo je napravio gresku posto je kasnio pa moro zaradit zuti, posle je bio odlican, kad gledas utakmicu sa tribine vidis bolje da je kvalitetan igrac

H

Hasko

08. Apr 2026 01:28h

Kakav je god,nama bolji i netreba. Više fudbala ima od 90% igrača.Napravice sad bolji transfer na ljeto bolji od sviju.Da je kaka papčina i seljo puno bi nam bio i draži,našoj zlobi nikad kraja,” ma do menadjera je garant”.

M

Miho

08. Apr 2026 01:15h

Večeras ga nema kažu dobro nahlađen..?pa popustite više momka vi ublehaši. Svima dokazo a šta ga pljuju dugo, nije igrač,nego igračina. Kakvi menađeri, garantovano je da ga i nema.Igro i neigro,u Repki uvijek jedan od boljih. Sve viđeno .

H

Herceg

07. Apr 2026 22:19h

Ovo je više od Dejtona

B

Bosancheros

07. Apr 2026 21:21h

Nema ga veceras u sastavu a fali mu utakmica u nogama svakako, ne znam sta ce biti ali njegova karijera ne ide uzlaznom putanjom za sada, nadam se da ce promijeniti klub.

M

Magic

07. Apr 2026 19:07h

Najbolje da ode u Schalke ili Stuttgart

1

111

Reply

M

Marko

07. Apr 2026 17:35h

Opet smo počeli *rat, a nije ni hefta prošla.., halo, bolan. Selektoru i igračima niko nema pravo ništa prigovoriti nakon ove dvije epske utakmice i plasmana na SP!!!

Quote Marko je napisao/la

07. Apr 2026 16:15h

Ovaj gdje god igra zavrsi na klupi ili tribinima samo kod Barbareza je standardan. I kad promeni novi klub opet ce zavrsiti na klupi. Ima jakog agenta i zato ulizuje barbi dok npr Anel nema mjesta jer se ne ulizuje. Jedan standardan jedan nikad ne igra ali uvjek ima mjesta zanjega u repki. Koji je njegov Agent da ga i Anel uzme mozda i Malic i Gazibegovic trebaju promjeniti agenta kao i Huseinbasic

D

Debil

07. Apr 2026 17:31h

Momak je odlican i samo mu fali malo srece i da igra standardno, vazda ga kaljaju novinari i ovde raja.

S

Satko

07. Apr 2026 17:28h

Mnogi pisete bez veze,covjek je izborio ucesce na SP.Zdravo, ma zdravo!!!

M

MUHA

07. Apr 2026 16:37h

Znaci bolestan je i zato nije u konkurenciji, a drugi mediji jedva docekali opet da prave haos. ne razumjem naše novinare zašto vole da guraju vijesti protiv naših igrača??????!!!!!!

Z

ZinzaZanza

07. Apr 2026 16:33h

Nezasluženo po igrama u klubu u reprezentaciji.

S

Skok

Reply

M

Marko

07. Apr 2026 16:29h

Po transfeemarktu tahirovic nema agenta? Ko mu je agent?

Quote Marko je napisao/la

Ovaj gdje god igra zavrsi na klupi ili tribinima samo kod Barbareza je standardan. I kad promeni novi klub opet ce zavrsiti na klupi. Ima jakog agenta i zato ulizuje barbi dok npr Anel nema mjesta jer se ne ulizuje. Jedan standardan jedan nikad ne igra ali uvjek ima mjesta zanjega u repki. Koji je njegov Agent da ga i Anel uzme mozda i Malic i Gazibegovic trebaju promjeniti agenta kao i Huseinbasic

B

Balvanez

Reply

S

Sunjic

07. Apr 2026 16:24h

Zadnju godinu dana gluposti pišeš. Da si ti naš selektor mi bi mudo voleće vidjeli.

Quote Sunjic je napisao/la

07. Apr 2026 15:54h

“Selektore ja igram u prvih 11 jer nema veze sto nemam minute svakako imam kvalitet, trenee je kriv jer mi neda da igram”

M

Marko

S

Sunjic

07. Apr 2026 15:54h

“Selektore ja igram u prvih 11 jer nema veze sto nemam minute svakako imam kvalitet, trenee je kriv jer mi neda da igram”

1

122

07. Apr 2026 15:34h

Legenda!!! Kupujem njegov dres

1

111

07. Apr 2026 15:26h

Frajerski nema šta. I evo levati ga nisu ni prijavili za večerašnju utakmicu… Da imaju pameti stavili ga u prvi plan, pa i dobar transfer napravili ako ga ne žele zadržati.

S

Somun

07. Apr 2026 15:23h

Najbolji vezni od Pjanića
protiv Italije kao protiv Estonije lagan
duga lopta, sut, mini igra pasiva sa basicem
momak nije rahimic, sunjic treba taj dio posla da radi, tahirovic mu samo pomaze
prava ga je milina gledati kao igraca