Prijavite komentar

Odaberite razlog prijave komentara uz eventualni kratki opis

Odgovora

7

Link

05. Maj

Uključi se u diskusiju

B

BiH

05. Maj 2026 10:58h

Zasluženo nema šta kako su god oni nama podarili radost tako i njima treba vratiti i obezbjediti vrhunske uslove sretno

A

Abdurrahman

05. Maj 2026 09:32h

Pa ovo je nešto fantastično,stvarno izgleda prelijepo!!
Sad me je ovo oduševilo,posebno kad znam da će naši momci iz reprezentacije ovdje trenirati i igrati fudbal! Ovo je fenomenalno!
Za onakvu borbu naših momaka u Barazu protiv Welsa i Italije,ovo su oni definitivno i zasluzili!!!
Ovo će im biti i još veća motivacija i sigurno je da će se i oni lijepo osjećati u ovakvom ambijentu u ovako lijepom i modernom stadionu.
Sretno Bosno moja!

H

Holandez

05. Maj 2026 07:44h

Meni samo ovi ljudi sto komentarisu udaljenost kampa reprezentacije od gradova gdje ce se igrati utakmice SP nisu jasni! Kao da ce nasi igraci ici pjeske. Udaljenost nema apsolutno nikakvu ulogu doslovno prvo doci dan prije avionom i biti 24 sata prije utakmice u hotelu u gradu domacinu .
Kamp je fantazija a i tu su nasi ljudi za atmosveru

A

Anonymous

Reply

S

Stručnjak

05. Maj 2026 05:14h

SLC je puno blize gdje ce se igrati utakmice. Zato je tamo

Quote Stručnjak je napisao/la

05. Maj 2026 01:36h

Trening centar TOP!!! Igras pripremnu utakmicu protiv Paname u St.Luisu. Svejedno ces doci i biti barem 5-6 dana.
Nasi ljudi su u Sent Luisu. Doci ce na utakmice. Mogu gledati i neke treninge i dati dodatni bust energije nasim momcima.
Sve je tu vrhunsko! Naravno sve je zatvorenog tipa i nece moci sad navijaci da vršljaju i “druze” se sa nasim momcima ali kontrolosano je ok.
Posljednja i jako bitna stvar.. destinacije utakmica su mnogo blize iz St. Luisa nego iz Salt Lake City.
Osim toga Salt Lake City je mnogo mnogo skromniji kamp.
IZABERITE ST. LUIS I OVAJ CAMP

T

TarikP

05. Maj 2026 03:43h

Izgleda super, reprezentacija je svakako zasluzila najbolje moguce uslove za pripreme.

S

Stručnjak

05. Maj 2026 01:44h

Osim toga Vico iskopiraj ovaj stadion gdje ce se igrati utakmica. Ko lutka je. Taman za nas. 22.500 stane ali je jako moderan i lijep. Bomba takav bi nam pasao u Zenici. Za 80 mill eura moze se uraditi extra

S

Stručnjak

05. Maj 2026 01:36h

Trening centar TOP!!! Igras pripremnu utakmicu protiv Paname u St.Luisu. Svejedno ces doci i biti barem 5-6 dana.
Nasi ljudi su u Sent Luisu. Doci ce na utakmice. Mogu gledati i neke treninge i dati dodatni bust energije nasim momcima.
Sve je tu vrhunsko! Naravno sve je zatvorenog tipa i nece moci sad navijaci da vršljaju i “druze” se sa nasim momcima ali kontrolosano je ok.
Posljednja i jako bitna stvar.. destinacije utakmica su mnogo blize iz St. Luisa nego iz Salt Lake City.
Osim toga Salt Lake City je mnogo mnogo skromniji kamp.
IZABERITE ST. LUIS I OVAJ CAMP