Prijavite komentar

Odaberite razlog prijave komentara uz eventualni kratki opis

Bajka je 2014. godine trajala 2,5 mjeseca, a onda je krenulo nizbrdo! Jedna stvar se ne smije ponoviti

Odgovora

16

Link

06. Jul

Uključi se u diskusiju

A

Anonyvmous

Reply

K

Kukurelja

12. Jul 2026 17:35h

Jel ovo sarkazam

Quote Kukurelja je napisao/la

07. Jul 2026 01:14h

Quote 111 je napisao/la

06. Jul 2026 23:21h

Barbarezov sistem bio je stabilizacija s fokusom na odbranu i postepeno uvođenje mlađih igrača. To nam je donijelo plasman, uz veliki napor, na SP. Tu se nije uspjelo prijeći u novu fazu gdje bi se krenulo ofanzivnije i igra prepustila mladim i poletnim igračima. Možda je bilo rano za sve, kako god. Sad se prelazi na taj nivo ako hoćemo napredak. Liga nacija je idealna za taj prelaz. Ukoliko se nastavi po starom, to bi bilo više od stagniranja – korak unazad zapravo.

Eldar i kauč selektori čekaju prvi poraz kao zapete puške.😂 Po meni treba nastaviti igrati defanzivno dok ekipa ne sazrije. Mahmiću, Tahiroviću i Alajbegoviću treba po jedna sezona pune minutaže u jačim ligama da bi oni mogli dominirati sa posjedom.

B

Bosanac

12. Jul 2026 12:44h

Moramo imati malo vise povjerenja u Barbareza i nase ZMAJEVE!
Plasman na WK im nije poklonjen, a i pokazali su da mogu igrati pod ogromnim pritiskom.
Seetno Zmajevi, sretno strucni stab.

H

Holandez

Reply

B

bog bosna bosnjaci

07. Jul 2026 12:05h

Nas problem danasnje ekipe koju imamo i sa kojom se otislo na svjetsko prvenstvo je sto nema konstante u igri makar pet igraca.
Sa Muharemovicem mora igrati jedan stalan stoper najbolje bi bilo kad bi se Nihad Celik uklopio u tu pricu i ostvario stoperski par sa Muharemovicem te se mora naci rijesenje na poziciji Kolasinca . Desno imamo Dedica kojeg bi ja iskreno stavio da igra krilo umjesto Bajraktarevica kojeg bi u stavio u sredinu sa Mahmicem u napadu Jovo Lukic dva napadaca su nam visak ostalo popuniti sa Memicem i Alajbegovicem . Katic je dobar protiv slabijih ekipa dok on i Malic protiv jacih ne mogu meda iskreno

Quote bog bosna bosnjaci je napisao/la

07. Jul 2026 10:56h

Quote Holandez je napisao/la

07. Jul 2026 10:14h

2014 je krenulo nizbrdo iskljucivo zbog glupana Safeta Susuca koji je svojim ponasanjem otjerao reprezentativce i
reprezentaciju koju mu je stvorio veliki Miroslav Ciro Blazevic.Bosna je zavrsila na svjetskom 2014 iskljucivo zaslugama trenera svih trenera velikana Blazevica dok je kreten Safet Susic seljacic iz zavidovica sve unistio svojim mahmurlukom neznanjem .
Safete Susicu hebem ti pleme nikad ti necemo oprostiti

mi trebamo sada strucnjaka ko ce dovesti taktiku. a iskreno treba se raditi to sto ranije jer su igraci mladi. evo moja prognoza: savez nece nikoga dovesti jer ne zele pokazati koliko si korumpirani. Znaci Barbarez ce sada poceti Ligu Nacija. Biti ce remije i poraze i mozda pobjede protiv rumunije. Ekipa jos uvijek nece pokazati neku organiziranu igru. pa onda ce poceti kvalifikacije i mi cemo od 0 poceti.

B

bog bosna bosnjaci

Reply

H

Holandez

07. Jul 2026 10:56h

mi trebamo sada strucnjaka ko ce dovesti taktiku. a iskreno treba se raditi to sto ranije jer su igraci mladi. evo moja prognoza: savez nece nikoga dovesti jer ne zele pokazati koliko si korumpirani. Znaci Barbarez ce sada poceti Ligu Nacija. Biti ce remije i poraze i mozda pobjede protiv rumunije. Ekipa jos uvijek nece pokazati neku organiziranu igru. pa onda ce poceti kvalifikacije i mi cemo od 0 poceti.

Quote Holandez je napisao/la

2014 je krenulo nizbrdo iskljucivo zbog glupana Safeta Susuca koji je svojim ponasanjem otjerao reprezentativce i
reprezentaciju koju mu je stvorio veliki Miroslav Ciro Blazevic.Bosna je zavrsila na svjetskom 2014 iskljucivo zaslugama trenera svih trenera velikana Blazevica dok je kreten Safet Susic seljacic iz zavidovica sve unistio svojim mahmurlukom neznanjem .

T

Terminator

Reply

Z

Zlatan

07. Jul 2026 10:40h

Zlatane, zalutao si na ovom portalu!
Ti „Kauc Treneri“ barem dijele svoje misljenje – koja je namjera tvog komentara?!

Quote Zlatan je napisao/la

07. Jul 2026 07:46h

Kako se samo ovi Kauč Treneri ufuraju.
Dal se kad pogledate u špiglo i pitate da ste tako stučni pametni kako pišete pa igrali bi svi u ligi petice

H

Holandez

Z

Zlatan

07. Jul 2026 07:46h

Kako se samo ovi Kauč Treneri ufuraju.
Dal se kad pogledate u špiglo i pitate da ste tako stučni pametni kako pišete pa igrali bi svi u ligi petice

M

Mido01

Reply

I

ime

07. Jul 2026 07:37h

Kad kapiten ode u zasluzenu penziju mozda ce oni i sutirati…ovako prvi pogledom traze njega…cak i iskusni Kolasinac…
Treba gurati Lukica…Pa pozvati i Mateja iz Borca…momku je 16…Ali je stasao igrac …da se uklopi sa ostalom omladinom

Quote ime je napisao/la

07. Jul 2026 00:39h

Sa ovakom igrom gdje se igraci ne krecu napred ne prate akcije jedni drugi i gube loptu u dva dodavanja i izbjedavaju sutirati ili uvjek mnogo promase da mi mozemo pobjediti Poljsku i Svedsku. Naravno da mozemo ako je sreca uvjek na nasoj strani.Treba biti optimistican bar dok se stvari ne dese.

V

VHS

Reply

S

Safet Sušić

07. Jul 2026 01:29h

Treba da pogledaju kasete utakmica sa Svjetskog i da vide kako se Norveška dodaje u odbrani nakon presinga Brazila

Quote Safet Sušić je napisao/la

06. Jul 2026 23:50h

Treba poraditi da se ovi igrači malo opuste i da igraju nogomet sa vise balansa i kretanja, lopta se odbija kao od panjeva zato sto su napeti i ne igraju sa samopouzdanjem. Razumijem da misle da igraju u slabim ligama i klubovima ali danas svako svakog moze proci. Ja ne znam koje vjezbe trebaju raditi ali da se iznosenje lopte radi sa vise rizika i brze cirkulacije lopte..ruku na srce sramota je dalje ici od 1/16 sa onom igrom. Svaka cast do sad ali mislim da odsad treba raditi na rezonskoj igri a ne izbijanjima. Mi cim svezemo 2-3 pasa vec smo u izglednoj prilici ali rijetko se to desava. Nasi igraci zure i providne odluke i lakocitljive..

K

Kukurelja

Reply

1

111

07. Jul 2026 01:14h

Eldar i kauč selektori čekaju prvi poraz kao zapete puške.😂 Po meni treba nastaviti igrati defanzivno dok ekipa ne sazrije. Mahmiću, Tahiroviću i Alajbegoviću treba po jedna sezona pune minutaže u jačim ligama da bi oni mogli dominirati sa posjedom.

Quote 111 je napisao/la

Barbarezov sistem bio je stabilizacija s fokusom na odbranu i postepeno uvođenje mlađih igrača. To nam je donijelo plasman, uz veliki napor, na SP. Tu se nije uspjelo prijeći u novu fazu gdje bi se krenulo ofanzivnije i igra prepustila mladim i poletnim igračima. Možda je bilo rano za sve, kako god. Sad se prelazi na taj nivo ako hoćemo napredak. Liga nacija je idealna za taj prelaz. Ukoliko se nastavi po starom, to bi bilo više od stagniranja – korak unazad zapravo.

B

Bosnian

07. Jul 2026 01:06h

Dva defanzivna vezna, a u napadu Demirović i Lukić. Sve osim toga su visoki porazi.

I

ime

07. Jul 2026 00:39h

Sa ovakom igrom gdje se igraci ne krecu napred ne prate akcije jedni drugi i gube loptu u dva dodavanja i izbjedavaju sutirati ili uvjek mnogo promase da mi mozemo pobjediti Poljsku i Svedsku. Naravno da mozemo ako je sreca uvjek na nasoj strani.Treba biti optimistican bar dok se stvari ne dese.

L

Ledar

06. Jul 2026 23:51h

Jedino sto treba jeste da se Dzeko posalje u penziju i da nema vise utjecaja na svlacionicu.
Najveci krivac je on za onaj pad jer mu nije odgovaralo kako je se Pape ponio prema njegovom jaranu na Svjetskom koji nije dobio ni jedan minut igre i zbog kojeg je Zukanovic izvisio za ucestvovanje.
I sad pogotov radi bacanja flade i hidterije na utakmici.
I onda ce sve biti u redu

S

Safet Sušić

06. Jul 2026 23:50h

Treba poraditi da se ovi igrači malo opuste i da igraju nogomet sa vise balansa i kretanja, lopta se odbija kao od panjeva zato sto su napeti i ne igraju sa samopouzdanjem. Razumijem da misle da igraju u slabim ligama i klubovima ali danas svako svakog moze proci. Ja ne znam koje vjezbe trebaju raditi ali da se iznosenje lopte radi sa vise rizika i brze cirkulacije lopte..ruku na srce sramota je dalje ici od 1/16 sa onom igrom. Svaka cast do sad ali mislim da odsad treba raditi na rezonskoj igri a ne izbijanjima. Mi cim svezemo 2-3 pasa vec smo u izglednoj prilici ali rijetko se to desava. Nasi igraci zure i providne odluke i lakocitljive..

J

Jay

06. Jul 2026 23:31h

Treba naci 2 dobri vezni igraca koji to i mogu igrati
U modernom fudbalu je bitno imati cuvenog
“holding 6” koji kontrolise tempo igre

1

111