Prijavite komentar

Odaberite razlog prijave komentara uz eventualni kratki opis

Odgovora

9

Link

12. Maj

Uključi se u diskusiju

R

Rame

13. Maj 2026 13:23h

Ziv bio majci i uspjesan. Ko god kosti svoje ostavlja i zdravlje zarad ove repke na pravom smo putu da postanemo sila. Sretno nam bilo.

N

Nedim

13. Maj 2026 11:45h

Tačno je tako,želja je jedno… Daj bože da da svi budu zdravi,a ovi da se baš oporave. Nemamo mi te rostere kao neki veliki.Pa nek se i pripaze,šta Nedaj bože da neoporavljeni se povrijede opet, tada ce pauza biti godina najmanje.Zato opreza puno,a igre ce biti još puno.Slažem se sa svima gore,da samo najzdraviji i najspremniji idu na SP

B

Bajro

13. Maj 2026 11:33h

Ima istine u gore komet. Al ako je mr.111 napisao da ako ovaj nemogne ici,otvara se mjesto za igraca V.J. Jel mislio na Janelta? Taj scenario zaboravimo,definitivno. Svaka čast Hadžiji, ja nemislim da ce tek oporavljen moci igrati.Pa ni Hajradinovic pogotovo.Oba su mi draga,al na takvo takmičenje moraju ici samo zdravi i spremni… 150%. Nažalost u taj sredini mi imamo samo jednog igrača,Burnica na toj smotri kao veznog ja nevidim.Šunjic je za destruktivne stvari i on tu ima svoje mjesto, al prema naprijed to nije njegovo,nit je bilo ikad

A

Anonimus

13. Maj 2026 08:18h

Ako vodi “kao turiste”, onda je trebao povesti i Barišića i Hajradinovića, koji su možda zaslužniji od Hadžiahmetovića!…

E

Eldo

13. Maj 2026 07:03h

Jako mi je bilo Zao kad sam vidjeo da Se povrijedio, jer cestit je igrac i Drago mi je sto ce ozdraviti Koliko toliko!
tako mi Se isto Zao za Barisica, jer covjek je uvijek tu bez pogovora !

A

Anonymous

Reply

R

Real-an

13. Maj 2026 03:25h

pa uzeo je jednom saricu, dakovacu.. nije velika steta. amir je zasluzio da ide

Quote Real-an je napisao/la

13. Maj 2026 00:47h

Ovo mi sve nekako lici da on putuje na svjetsko kao clan reprezentacije al ono ko turista. Eto tek da u CV da stoji ucesnik na WM.Steta ako je nekom zdravom uzeo mjesto bez obzira na njegov(skromni)doprinos u kvalifikacijama.

1

111

Reply

R

Real-an

13. Maj 2026 01:12h

Kao prvo, Amir je odigrao na visokom nivou ono što je igrao. I onaj penal zabio, tako da… Druga stvar, selektor je kazao da je on rekao da će biti oporavljen do 23. kad se okupljaju. 3. stvar – ako ne bude spreman, mislim da se gleda da V. J. upadne tu. Eventualno i neko sa rezervnog spiska, ali ne vjerujem da će selektor povesti nespremnog igrača. Dokazao je i ti na primjeru Hajradinovića, vjerovatno oporavljenog, ali od jeseni bez utakmice u nogama.

Quote Real-an je napisao/la

Ovo mi sve nekako lici da on putuje na svjetsko kao clan reprezentacije al ono ko turista. Eto tek da u CV da stoji ucesnik na WM.Steta ako je nekom zdravom uzeo mjesto bez obzira na njegov(skromni)doprinos u kvalifikacijama.

R

Real-an

S

sapnica

13. Maj 2026 00:45h

Pregolemo je da imamo igrača u Engleskoj. IStina da nije Hull kažnjen finansijski teško bi dobio priliku, ali ovako je dobio priliku i pokazao da može da igra taj nivo najnormalnije!!!